RAMPESTREKER! 12 Funny Pranks Compilation & Best Halloween Prank Wars T-Studio

Pocket

https://www.youtube.com/watch?v=N-fSAzjPUxg

Pranks for barn! I denne prankvideoen viser jeg 12 beste morsomme pranksamling og Halloween prank kriger for venner. Mine morsomme videoer: https://goo.gl/xG4Gcj.

Disse morsomme strømpene er også perfekte for å komme tilbake til skolen og aprildagens dag. My top prank vs prank wars vil vise hvordan å være en prank king og trekke av kjæreste pranks, pranks for venner og familie, pranks for søsken, dårlige barn og dårlig baby morsomme pranks med mat eller leker. En skremmende romkameratprank ringer til bruk av leker som slime, edderkopper og slanger. Vår morsomme prankinvasion ville ikke være komplett uten pranks for barn å gjøre hjemme og pranks for barn å gjøre på foreldre. Alle prank ideer er enkle, enkle og perfekte for pranking nybegynnere. Prank kyss eller prank skrik, pranks med jenter eller gutter, denne videoen vil vise deg at det ikke er noen prank gått galt situasjon for deg;)

Hjelp meg til å oversette denne morsomme prankvideoen: https://www.youtube.com/timedtext_video?v=3Q5dFeucPVc

Denne Halloween pranks videoen er også en dag i livet til to romkamerater på halloween. Første morsomme prank idé er en ballong prank. Tegn et ansikt på ballongen og hold det til taket slik at det henger rett over vennens ansikt. Din venn vil bli sjokkert, akkurat når de våkner! Kule pranks for søsken, venninner og venner er å holde på tøfler til gulvet eller bruke litt maling på undersiden av dørhåndtaket! Baderomsprangene er alltid morsomme, og du vil lære ganske mange av dem i denne prank krigen videoen. Lag et håndduk med røde håndkarakterer for å skremme foreldrene dine eller søsken. En flott prank å gjøre hjemme eller en ide på pranks for tilbake til skolen er å bruke rød akrylmaling på kranen. Når dine skolekammerater vil vaske hendene eller børste tennene, vil de være i for en skremmende overraskelse. En av mine favorittpranker er en branndusj på kjæreste, søsken eller foreldre. Påfør litt rød maling i dusjen. Den neste personen, som skal ta en dusj, får et rødt dusjjokk.

Food pranks er alltid morsomme, og jeg vil vise deg ganske mange av dem i min prank krigs video. Lag prank cupcakes å lure venner og familie eller ta dem til skolen og lure klassekameratene dine. Bruk bare en hvit tannkrem i stedet for å frost og prankcake er klar til å tjene. Hvis du planlegger en filmkveld, gjør det morsomt og underholdende med prank popcorn. Bland sammen salt, pepper og litt olje. Plasser den på et popcorn og vent til vennen din tar den. Uhøflig trick eller behandlere besøker deg denne halloween? Ikke noe problem, behandle dem med deilige kakepopper laget med brusselspirer. Kjempegod!

Pranks med slanger, edderkopper, slim og leker mislykkes aldri til å imponere. Hold en stor falsk edderkopp inne i lampeskyggen for å skremme søsken, foreldrene eller vennene dine. Eller bare plasser mange edderkopper inne i sengen deres, muhahaha!

Husk at det alltid er best å være hyggelige med folk rundt deg. Men noen ganger gjør små og uskyldige triks her og der våre liv mer morsomt og morsomt!

Bli vennen min og skriv inn gaver 🙂
Instagram: http://instagram.com/sarabeautycorner
Twitter: https://twitter.com/SaraBeautyC
Google +: http://goo.gl/ci0OSI
Facebook: http://goo.gl/020J6i
Tumblr: http://goo.gl/Y7zYU8
Bli med på vårt Nail Art G + fellesskap: http://goo.gl/RQ3SPC
Bli med i vårt DIY G + fellesskap: http://goo.gl/yAnZsQ
Bli med på Comedy og Fun G + Community:
http://goo.gl/oD19bI

Musikk fra Monstercat: https://www.monstercat.com/ eller http://www.youtube.com/monstercat og
Epidemisk lyd: https://goo.gl/5koA4i

Musikk levert under Creative Commons Attribution 3.0-lisens (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/).

#Halloween #Pranks #SaraBeautyCorner #TStudio #TStudioBeauty #TStudioCrafts
Søk T-STUDIO på YouTube for å finne mer video: TStudio, T-Studio, T Studio